Exposities & Nieuws

Haringparty
In juni is er altijd vlaggetjesdag. Deze dag staat in Schevening elk jaar bol van feestelijke activiteiten, Scheveningse tradities, de Vlootschouw en natuurlijk het binnenhalen van de eerste vangst van de ‘Hollandse nieuwe’. In het hele land vinden er ook vele Haringparty's plaats. Op deze party's kan men bieden op een vaatje Hollandse nieuwe en gaat die opbrengst naar een goed doel. Zo'n Haringparty is natuurlijk dé gelegenheid om u leuk aan te kleden en een mooie hoed op te zetten! Mocht u uw outfit nog niet compleet hebben, maak dan snel een afspraak!

Prinsjesfestival - PrinsjesMarkt
Het hoogtepunt van het Prinsjesfestival voor het grote publiek is de PrinsjesMarkt met naast leuke kramen met hoeden, accessoires en lekkernijen ook dansoptredens, workshops en live muziek vanuit een toffe DJ booth. Deze is altijd op de zaterdag voor Prinsjesdag. Vanaf de PrinsjesMarkt vertrekt ook de The Hague Hatstroll, hoedenwandeling; met je mooiste hoed op maak je een onvergetelijke wandeling door het Museumkwartier van Den Haag die eindigt met een rondvaart over de Hofvijver. Voor meer informatie kan je kijken op Prinsjesfesitval.

Open Ateliers Den Haag
Open Ateliers is een jaarlijks kunstevenement in het eerste weekend van oktober. Kunstenaars uit de binnenstad van Den Haag zetten de deuren van hun atelier open voor publiek. Bezoek de ateliers, maak een praatje met de kunstenaar en geniet van de persoonlijke sfeer. De deelnemende kunstenaars werken binnen verschillende disciplines. Er is dus van alles te zien. Van schilderijen, beelden, fotografie, installaties tot keramiek, textiel en sieraden. Voor meer iformatie kunt u kijken op de site van Open Ateliers Den Haag.

about me